Nopea toimitus

Kaikki tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä

Asiakaspalvelu

info@beautynet.se
 

Asiakkaan kirjautuminen

Uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 
 

Uutiskirje

Be the first to receive exclusive news and offers!
 
 

Tilaa ennen kello 14.00 (arkisin) niin lähetämme tavarasi samana päivänä.

Yli 80% asiakkaistamme saa tilauksensa seuraavana arkipäivänä.
 
 
Hem » Tietoja BeautyNet
You have no products in your shopping cart.
 

Tietoja BeautyNet

 

Tervetuloa BeautyNetiin - Kauneuskohteesenne

 
Olemme ruotsalainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman irtohiuksia ja hiustenhoitotuotteita. BeautyNetissä on tätä nykyä yhdeksän työntekijää. He työskentelevät eri osastoilla ja tarjoavat parhaan mahdollisen palvelun ja supportin.
 
Kaikki BeautyNetin työntekijät ovat koulutettuja kampaajia/stylisteja, jotka todella tietävät kaiken irtohiuksista ja hiustenhoitotuotteista. Tämän lisäksi meillä on konsernissa yli 20 kampaajaa, jotka ovat aina käytettävissä jos tarvitaan asiantuntijan neuvoja ja vihjeitä.
 
E-myyntiliikkeestämme löydät kaiken värisiä, muotoisia ja pituisia irtohiuksia ja hiustenpidennyksiä.Tarjoamme myös maailman ehdottomasti parhaiden tavaramerkkien hiustuotteita. Konseptimme on yksinkertainen: Nettiliike, joka tarjoaa turvallisen ja varman sähköpostikaupan, nopeat toimitukset ja hyvät hinnat.
 
BeautyNet tarjoaa sinulle Pozen irtohiuksia, jotka ovat ehdottomasti korkeinta laatua. Ammattikampaajat ja stylistit ympäri maailman käyttävät Pozen hiustenpidennyksiä.
 
Meidän asiakkaanamme voit aina tuntea itsesi turvalliseksi ja olla varma siitä että saat hyvän palvelun ja hyviä tuotteita. Meille mukavuus ja laatu ovat itsestäänselviä ja tavoitteemme on saada sinut aina tuntemaan olevasi tyytyväinen.
 
Joka viikko tulee uutuuksia ja voit olla varma siitä että löydät jotakin juuri sinulle sopivaa.
 
Pysy ajan tasalla ilmoittautumalla uutiskirjeeseemme Nyhetsbrev - jolloin saat ensimmäisenä tietää ainutlaatuisista alennuksistamme, tarjouksistamme, kilpailuista ja tuoteuutisista.
 
BeautyNet, toimitamme kauneutta!
 

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: info@beautynet.se

BeautyNet
Box 54
182 11 Danderyd
Sweden
 

ASIAKASTUKI

 

INFORMAATIO

 

PARTNERIT

 

SEURAA MEITÄ

Beautynet.se tarjoaa sinulle aina turvallisen ja varman kaupan. Tarjoamme turvallisia maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja ja sinulla on aina 14 päivän palauts- ja vaihto-oikeus.
Tavaramerkkejä ovat esimerkiksi A.S.P Affinage, Abba Haircare, Ace, Alterna Haircare, amika:, Artero, Babyliss PRO, Beard Monkey, Blax, BraveHead, Cera Ceramic Tools, Colorsmash, Cutrin Professional, D:fi, Davines Haircare, Denman, Disp, Doop Styling, E+46, Ermila Bella, Eugene Perma, EVO, Farouk Systems, Finley, Fudge Hair, Gage For Men, GHD Haircare, Glanz Rundborstar, Goldwell, Grazette Crush, Hair Camouflage Hair Extensions, Hairforce, Håkki, Hempz Couture, Herra, HH Simonsen, Id Hair, Jaguar, Joico, Kerastase Paris, Keune Hair Design, KMS California, Label.m, Lakmé Haircare, Lanza Haircare, Loelle, Loreal Professional, Macadamia, Maria Nila, Matrix Haircare, Medavita, Nashi Argan, Neccin Pharmacy, Nioxin, Orofluido, Osmo Essence, Oster, Parlux Hair Dryers, Paul Mitchell, Philip B, Poze, Pureology Haircare, Racoon X-Tend, Rapunzel Of Sweden, Redken Haircare, REF Haircare, Refectocil , Relieve, Revlon, Rusk Haircare, Schwarzkopf, Sebastian Haircare , Sexy Hair, Silicea, Simply Natural, System 4, Terence Renati, TIGI Haircare, Toppik, Uniq One, Vision Haircare, Viviere, Waterclouds, Wella Professionals, Wetsuit.