Nopea toimitus

Kaikki tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä

Asiakaspalvelu

info@beautynet.se
 

Asiakkaan kirjautuminen

Uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 
 

Uutiskirje

Be the first to receive exclusive news and offers!
 
 

Tilaa ennen kello 14.00 (arkisin) niin lähetämme tavarasi samana päivänä.

Yli 80% asiakkaistamme saa tilauksensa seuraavana arkipäivänä.
 
 
Hem » Tavallisia kysymyksiä
You have no products in your shopping cart.
 
 

Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia irtohiuksista

 
Voiko synteettisiä hiuksiä värjätä?
Ei, et voi tehdä sitä koska hiukset ovat synteettiset. Suosittelemme synteettisten hiusten ostoa kun olet värjännyt oman tukkasi. Värjäys ja muu kemiallinen käsittely tapahtuu aina omalla vastuulla.
 
Voiko synteettisiä hiuksia suoristaa tai kihartaa?
Emme suosittele lämpökäsittelyä sunteettiseen tukkkaan, joskin sitä voi suoristaa tai kihartaa noin 150-180 asteessa. Jos haluat stylata sitä lämpövälinein tee se nopein liikkein, jottet pitäisi suoristinrautaa tai kiharrinta liian kauan samassa paikassa.
 
Kuinka kauan mikrorenkain tai keratiinilisäkkein tehty pidennys kestää?
Ne kestävät kahdesta neljään kuukauteen riippuen omasta tukastasi ja hiustenpidennyksen hoidosta. Normaalisti keratiinipidennykset kestävät noin kolme kuukautta.
 
Kuluttaako hiustenpidennys omaa tukkaani?
Kaikki hiustenpidennykset kuluttavat enemmän tai vähemmän. Olemalla varovainen ja tarkka hoidossa voi minimoida kulutuksen. Tärkeää on myös kiinnittää pidennykset oikealla tavalla.
 
Mikä hiustenpidennysmenetelmä on hellävaraisin?
Keratiinipidennykset ovat miellyttävin ja hellävaraisin menetelmä pysyvään hiustenpidennykseen. Jos haluat pitkät hiukset erityisiin tilaisuuksiin suosittelemme Clip & Go klipsipidennyksiä, jotka voit itse kiinnittää ja irrottaa milloin haluat.
 
Kuinka pitkä on 20”?
Yksi tuuma 1” (inch) vastaa 2,54 senttimetriä.
Esim. 20”on 50 cm pitkä ja 24” noin 60 cm.
 
Kuinka paljon tukkaa kuluu hiustenpidennykseen?
Pakkauksessa on noin 110 grammaa ja se riittää hyvin normaalin paksuiseen tukkaan. Jos tukkasi on hyvin paksutarvitset 2 pakettia. Jos aiot tehdä täyspidennyksen keratiinilisäkkein tarvitset noin 100-150 osiota riippuen toivotusta tuloksesta ja oman tukkasi paksuudesta. Normaaliin tukkaan suositellaan noin 100 osiota.
 
Kuinka leveä on trenssi?
Trenssi on noin 1,2 metrin levyinen.
 
Mitä tarkoittaa remy tukka?'
Remy tarkoittaa itohiusta, jossa kaikki hiukset ovat oikeinpäin. Kaikki hiusten latvat ovat siis samansuuntaisia, jolloin takkuisuus vähenee.
 
Mikä ero on intialaisella ja aasialaisella tukalla?
Aasialainen tukka on usein kovempaa kuin intialainen tukka, mutta itse laatu riippuu siitä miten tervettä tukka on alun alkaen sekä hiustenpidennysten valmistuksessa käytetystä käsittelyprosessista ja aineista. On siis erittäin tärkeää, että tehtaat käyttävät oikeita menetelmiä, kemikaaleja, oikeaa tekniikkaa ja niin edelleen. Tämä edellyttää moderneja koneita, varusteita ja tietoja.
 
Voiko aitoja irtohiuksia suoristaa ja kihartaa?
Luonnollisesti voi, mutta aivan kuin omat hiuksesi ne kuluvat nopeammin jos teet sen usein. Sama koskee föönausta. Käytä aina lämpösuojattuja tuotteita.
 
Voiko aitoja irtohiuksia värjätä?
Emme suosittele irtohiusten värjäystä tai muuta kemiallista käsittelyä, koska niitä on jo käsitelty kovasti. Kaikki värjäys ja kemiallinen rasitus tapahtuu omalla vastuulla. Värjää sen sijaan ensin oma tukkasi ja tilaa sen jälkeen irtohiukset, jotka sopivat uuteen väriisi.
 
Kuinka tiedän minkä värin tilaisin?
Aina on syytä laskea että todellinen väri poikkeaa hiukan tietokoneen näyttöpäätössä näkyvästä väristä. Meillä on kaksi vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua.
 
Vaihtoehto 1. Lähetä sähköpostissa itsestäsi kuva, jossa oma tukanvärisi näkyy selvästi. Osoitteemme on info@beautynet.se
Vaihtoehto 2. Tilaa tai lainaa kotiin värirenkaamme, jossa näkyvät kaikki vivahteet
 
Miksi ostamani väri on erilainen kuin kotisivullanne näkyvä väri?
Ota huomioon että kaikissa näytöissä ja kameroissa on hiukan erilainen hajonta ja terävyys ja siksi väri voi olla hiukan erilainen. Joissain tapauksissa sinun on laskettava että värissä voi olla pieni ero.
 
Kuinka pitkä oman tukan tulee olla ennen kuin tekee pidennyksen?
Saadaksesi kauniin tuloksen sinulla pitää olla vähintään 15 sentin pituiset hiukset ja mielellään jonkin verran ohennettu tukka, jotta irtohiukset sekoittuisivat siihen kauniisti ja näyttäisivät luonnollisilta. Muista leikata latvat saadaksesi pois terävät ja kompaktit linjat, jotka muuten näkyvät.
 
Monet yritykset myyvät irtohiuksia, miksi valitsisin teidät?
Meillä on hiuksia ja tarvikkeita, jotka vastaavat jokaisen toivomuksia ja kukkaroa. Myymme ainoastaan Pozen irtohiuksia. Pozen omissa tehtaissa käytetään modernia tekniikkaa ja pätevyys on korkeatasoista. Poze takaa tuotteilleen korkean laadun. Me lupaamme sinulle turvallisen ja varman sähköpostikaupan. BeautyNet.se: llä on Ruotsin laajin valikoima hiustenhoitotuotteita ja irtohiuksia.
 
Kuinka irtohiukset tulee hoitaa?
Suosittelemme kampaajantuotteita, joita ostat BeautyNet.se: stä. Loreal Absolut Repair toimii erittäin hyvin irtohiuksissa. Älä käytä silikonitippoja, vaan valitse silkkitipat tai hiusöljy. Suosittelemme Farouk Biosilkkiä. Käytä aina lämpösuojaa föönatessasi tai suoristaessasi tukkaa.
 
Mitä merkitsee esimerkiksi 10B/8B?
10B/8B on hiuslisäke, jonka värit ovat 10B ja 8B. Värinumerosta ilmenee vaaleusaste ja värisävyn numero. Väri 8B on siis vaaleanruskea. (Mitä korkeampi numero, sitä vaaleampi väri.)
 
Mihin lämpötilaan lämpörauta on säädettävä?
Suosittelemme korkeinta lämpötilaa, jotta vaha sulaisi kunnolla. Anna pihtien lämmetä noin 5 minuuttia ennen kuin alat käyttää niitä.
 
 

Kysymyksiä ja vastauksia hiustenhoitotuotteista.

 
Mitä hiustenhoitotuotteita suositellaan irtotukan hoitoon?
Suosittelemme Repair-sarjan erimerkkisiä tuotteita, lämpösuojaavia tuotteita sekä Farouk Biosilk silkkitippoja. On paljon hyviä tuotteita irtohiuksillesi, mutta Repair-sarjat ovat usein parhaita, koska irtohiukset ovat hyvin arkoja ja käsiteltyjä.
 
Kuinka usein pitää suoristaa omat hiuksensa?
Oikeastaan niin harvoin kuin mahdollista. Yritä rajoittaa se yhteen tai korkeintaan kahteen kertaan viikossa. Käytä aina lämpösuojaavia tuotteita.
 
Mikä ero on teidän shampoollanne ja kauppojen halvemmilla vaihtoehdoilla?
Ammattilaistuotteet ovat tiivistetympia ja niissä on hoitavia aineita. Ne sisältävät myös vähemmän suolaa ja vettä. Suola ja vesi kuivaavat hiuksiasi. Me myymme ainoastaan ammattilaistuotteita, joita on salongeissa.
 
Kuinka usein tulee käyttää tehohoitoa?
Normaalisti kerran viikossa. Jos hiukset ovat hyvin kuluneet tai vahingoittuneet voit käyttää tehohoitoainetta kaksi kertaa viikossa.
 
Mikä hiustenhoitomerkki on parhain?
Kaikki ovat oikein hyviä, mutta yritä löytää omat mielimerkkisi, jotka sopivat juuri sinun tukallesi.
 
Pitääkö hiukset suihkuttaa joka päivä?
Ei, se kuluttaa ja kuivaa hiuksia, koska peset pois rasvoja yms. Kokeile pestä joka kolmas päivä.
 
Mitä teen rasvoittuvalle tukalleni?
Etsi sopivat tuotteet. Kuivashampoo on oikein hyvä täydennys ja toimii pesujen välillä.
 
Kuinka saan volyymiä tukkaan?
Käytä oikeita tuotteita. Esimerkiksi juurtenkohotusta, suolavesisuihketta, muotovaahtoa ja volyymipuuteria. Muotoile ja föönaa tukka ylöspäin saadaksesi volyymia hiuspohjaan.  Tai puhalla hiukset ylösalaisin. Hyvä perusta volyymille ovat volyymishampoo ja balsami. Vältä hiuspohjassa rasvaisia tuotteita kuten balsamia ja tehohoitoa.
 
Kuinka saan keltaiset sävyt pois tukasta?
Käytä hopeashampoota pullon käyttöohjeiden mukaisesti. Parhaan tuloksen saat laittamalla hopeashampoota kuivaan tukkaan ja antamalla sen vaikuttaa 5-15 minuuttia, minkä jälkeen huuhdot huolella. Katso tukanväriä shampoon vaikutusaikana ja huuhtele kun sävy vaikuttaa hyvältä. Tehokkaita ovat myös tehohoitoaineet, joissa on pigmenttiä.
 
Mitä käytän kuivaan tukkaani?
Leikkaa latvat ja käytä ravitsevia kuivan tukan tuotteita. Niissä on runsaasti kosteutta, jota kuiva tukka tarvitsee. Käytä tehohoitoa ja balsamia. Ellei tämä riitä, käytä hiuksille tarkoitettuja yövoiteita ja hoitavia öljyjä, jotka voitelevat hiuksia.
 
Miten estän hiustenlähdön?
Ei ole oikeastaan mitään tuotteita, joilla saisi hiukset takaisin, vaan ne voivat vain jarruttaa hiustenlähtöä tai saada hiustenlähdön lakkaamaan. Usein se on perinnöllistä. Joissain tapauksissa hiustenlähtö johtuu vitamiinien puutteesta ja stressistä. Siinä tapauksessa on syytä käydä lääkärintarkastuksssa ja noudattaa lääkärin ohjeita.
 
 

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: info@beautynet.se

BeautyNet
Box 54
182 11 Danderyd
Sweden
 

ASIAKASTUKI

 

INFORMAATIO

 

PARTNERIT

 

SEURAA MEITÄ

Beautynet.se tarjoaa sinulle aina turvallisen ja varman kaupan. Tarjoamme turvallisia maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja ja sinulla on aina 14 päivän palauts- ja vaihto-oikeus.
Tavaramerkkejä ovat esimerkiksi A.S.P Affinage, Abba Haircare, Ace, Alterna Haircare, amika:, Artero, Babyliss PRO, Beard Monkey, Blax, BraveHead, Cera Ceramic Tools, Colorsmash, Cutrin Professional, D:fi, Davines Haircare, Denman, Disp, Doop Styling, E+46, Ermila Bella, Eugene Perma, EVO, Farouk Systems, Finley, Fudge Hair, Gage For Men, GHD Haircare, Glanz Rundborstar, Goldwell, Grazette Crush, Hair Camouflage Hair Extensions, Hairforce, Håkki, Hempz Couture, Herra, HH Simonsen, Id Hair, Jaguar, Joico, Kerastase Paris, Keune Hair Design, KMS California, Label.m, Lakmé Haircare, Lanza Haircare, Loelle, Loreal Professional, Macadamia, Maria Nila, Matrix Haircare, Medavita, Nashi Argan, Neccin Pharmacy, Nioxin, Orofluido, Osmo Essence, Oster, Parlux Hair Dryers, Paul Mitchell, Philip B, Poze, Pureology Haircare, Racoon X-Tend, Rapunzel Of Sweden, Redken Haircare, REF Haircare, Refectocil , Relieve, Revlon, Rusk Haircare, Schwarzkopf, Sebastian Haircare , Sexy Hair, Silicea, Simply Natural, System 4, Terence Renati, TIGI Haircare, Toppik, Uniq One, Vision Haircare, Viviere, Waterclouds, Wella Professionals, Wetsuit.