Nopea toimitus

Kaikki tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä

Asiakaspalvelu

info@beautynet.se
 

Asiakkaan kirjautuminen

Uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 
 

Uutiskirje

Be the first to receive exclusive news and offers!
 
 

Tilaa ennen kello 14.00 (arkisin) niin lähetämme tavarasi samana päivänä.

Yli 80% asiakkaistamme saa tilauksensa seuraavana arkipäivänä.
 
 
Hem » Osto-opas
You have no products in your shopping cart.
 
 

Mitä takuita minulla on?

 

ME TAKAAMME!
• TURVALLISEN JA NOPEAN TOIMITUKSEN. 3-5 ARKIPÄIVÄÄ
• TURVALLISEN MAKSUN DIPSILLÄ, PAYPALILLA TAI KLARNALLA
• KAIKKI TAVARAT VARASTOSSA, MUUTEN OTAMME YHTEYDEN SINUUN
• KAIKKIIN HINTOIHIN SISÄLTYY ARVONLISÄVERO
• LAATUTAKUU
• HELPPO TEHDÄ KAUPPOJA
• 14 PÄIVÄN KATUMIS/PALAUTUSOIKEUS
 
Takuu
Kaikista sähkötuotteista annetaan vuoden takuu materiaali- tai valmistusvirheistä.
 
Palautusrahti
BeautyNet vastaa rahtikustannuksesta palautuksissa joissa on kysymys takuuasioista.
 
Vioittunut toimitus
Pakkaamme aina huolella tavarat ennen kuljetusta. Jos jokin tuote silti olisi vioittunut toimitettaessa sinun tulee tehdä sähköpostitse meille ilmoitus, jossa mainitset tilausnumeron ja kuvaat vahingon. Ilmoitamme sen jälkeen vahingosta jakelupaikkaan ja kuljettajalle.

 

Rahtiehdot

 

Toimitustapa
Kaikki toimitukset lähetetään Postin, Swiss Postin tai DHL:n välityksellä.
 
Toimitusaika
Ennen klo 15.00 tulleet tilaukset lähetetään samana päivänä ja toimitetaan perille normaalisti 3-5 työpäivän aikana. Jos tilaus tulee klo 15:n jälkeen se lähetetään seuraavana päivänä.
 
Jos tavara on loppunut
Jos jokin tuote on loppunut varastosta otamme sinuun yhteyden meilaamalla tai soittamalla. Voit valita silloin haluatko odottaa, muuttaa tilausta vaiko peruuttaa sen.
 
Rahtikustannukset
59-99 kruunua paketin painosta riippuen. Yli 120€ tilaukset ovat aina rahtivapaat. Meidän osaltamme ei tule mitään muita kustannuksia.
 
Paketit 0,3 kiloon saakka: 6,90€
Yli 0,3 kilon paketit: 11,90€
 
120€ ja sitä suuremmat tilaukset aina rahtivapaita
 
Faktuurasta tai osamaksusta tulee lisäksi Klarnan maksu tästä palvelusta. Se on 3,50€.
 
Ellei pakettia noudeta/postiennakkolähetyksiä haeta
Postin ja DHL:n paketit on noudettava 14 päivän kuluessa. Sen jälkeen ne palautetaan automaattisesti. Jos odotusajasta huolimatta saamme takaisin paketin, jota ei ole lunastettu postista tai DHL:stä laskutamme sinua 22,90€ kaikista syntyneistä kustannuksista, rahdista, palautusrahdista, käsittelystä yms (todelliset kustannuksemme).

 

Please notice that the person receiving the parcel is responsible for any import fees and taxes. 

 

Kuinka menettelen jos joudun palauttamaan tai vaihtamaan tavaran?

 

1. Ennen palautusta lähetä aina ensin meili osoitteeseen info@beautynet.se. Kerro tarkoin asia ja ilmoita tilausnumerosi, josta tulee myös palautusnumero. Lähetä sen jälkeen palautus osoitteeseen:
 
BeautyNet
Box 54
18211 Danderyd
Sweden

 
2. Maksun palautus ja oston mitätöinti tapahtuu kun olemme saaneet tavaran takaisin. Muista että sinä vastaat siitä että tavara tulee meille hyväkuntoisena.
 
3. Jos haluat vaihtaa tavaran ilmoita meille mihin haluat sen vaihtaa. Mahdolliset maksuerot oikaistaan sen mukaan. Uusi tavarasi lähetetään niin pian kuin olemme saaneet palatuksesi. Vaihdettaessa asiakas maksaa palautuskustannuksen. BeautyNet lähettää sen jälkeen uuden tavaran ilman mitään lisäkustannuksia.
 
Tärkeää!
EMME maksa takaisin käytettyjä irtohiuksia ja kosmetiikkatuotteita. Palautettaessa tuotteen pitää olla käyttämätön ja pakkauksen avaamaton. Muuten EMME hyväksy palautusta, vaan tavara lähetetään takaisin teille.
 
Irtohiukset on helppo ottaa ulos muovikotelosta ja pitää omaa tukkaa vasten verratakseen sopvatko ne. Palautettavien hiusten pitää olla pakkauksessa samalla tavoin kuin ne on toimitettu. Älä siis ota pois hiuksia pakkauspohjasta johon ne on kiinnitetty. Sellaisia palautuksia EI hyväksytä.

 
 

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: info@beautynet.se

BeautyNet
Box 54
182 11 Danderyd
Sweden
 

ASIAKASTUKI

 

INFORMAATIO

 

PARTNERIT

 

SEURAA MEITÄ

Beautynet.se tarjoaa sinulle aina turvallisen ja varman kaupan. Tarjoamme turvallisia maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja ja sinulla on aina 14 päivän palauts- ja vaihto-oikeus.
Tavaramerkkejä ovat esimerkiksi A.S.P Affinage, Abba Haircare, Ace, Alterna Haircare, amika:, Artero, Babyliss PRO, Beard Monkey, Blax, BraveHead, Cera Ceramic Tools, Colorsmash, Cutrin Professional, D:fi, Davines Haircare, Denman, Disp, Doop Styling, E+46, Ermila Bella, Eugene Perma, EVO, Farouk Systems, Finley, Fudge Hair, Gage For Men, GHD Haircare, Glanz Rundborstar, Goldwell, Grazette Crush, Hair Camouflage Hair Extensions, Hairforce, Håkki, Hempz Couture, Herra, HH Simonsen, Id Hair, Jaguar, Joico, Kerastase Paris, Keune Hair Design, KMS California, Label.m, Lakmé Haircare, Lanza Haircare, Loelle, Loreal Professional, Macadamia, Maria Nila, Matrix Haircare, Medavita, Nashi Argan, Neccin Pharmacy, Nioxin, Orofluido, Osmo Essence, Oster, Parlux Hair Dryers, Paul Mitchell, Philip B, Poze, Pureology Haircare, Racoon X-Tend, Rapunzel Of Sweden, Redken Haircare, REF Haircare, Refectocil , Relieve, Revlon, Rusk Haircare, Schwarzkopf, Sebastian Haircare , Sexy Hair, Silicea, Simply Natural, System 4, Terence Renati, TIGI Haircare, Toppik, Uniq One, Vision Haircare, Viviere, Waterclouds, Wella Professionals, Wetsuit.