Nopea toimitus

Kaikki tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä

Asiakaspalvelu

info@beautynet.se
 

Asiakkaan kirjautuminen

Uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 
 

Uutiskirje

Be the first to receive exclusive news and offers!
 
 

Tilaa ennen kello 14.00 (arkisin) niin lähetämme tavarasi samana päivänä.

Yli 80% asiakkaistamme saa tilauksensa seuraavana arkipäivänä.
 
 
Hem » Ehdot
You have no products in your shopping cart.
 
 

Yleistä

 

Kaikki tavarat ovat varastossa valmiina toimitettavaksi.

Asiakkaidemme pitää olla vähintään 18-vuotiaita. Sitä nuoremmilta tarvitsemme tilattaessa holhoojan suostumuksen. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille.
 

Maksutapa

 

Tarjoamme turvallisia ja varmoja maksuvaihtoehtoja kortilla maksettaessa: Paypal, Klarna, faktuuramaksut (Fakturera mig) ja osamaksuvaihtoehdon (Dela upp betalningen).

 

Korttimaksu

Kaikki korttimaksumme meiltä menevät DIBS:n kautta. Se täyttää kaikki PCI- DSS vaatimukset. Maksupalvelu käsittää Visan, Master Cardin, Diners Clubin ja American Expressin.

 

Turvallisuus

Kaikki BeautyNet.se:n informaatio on turvattu salakielellä ja tekijänoikeuslain mukaisesti. Säästettyjä henkilötietoja voidaan käyttää ja julkaista ainoastaan kilpailujen yhteydessä ja tämä tapahtuu ainoastaan henkilön suostumuksella.

 

Se joka rekisteröityy BeautyNet.se: hen ja hyväksyy sen käyttäjäsopimuksen hyväksyy samalla oikeuden antaa tietttyjä tietoja esimerkiksi laskutuspartnerillemme.

 

Rahti

 

Kaikki tavarat lähetetään Postin, Swiss Postin tai DHL:n kautta. Yli 120€ osto on rahtivapaa, muihin ostoihin tulee 6,90€ tai 11,90€ rahtikustannuksia paketin painosta riippuen. Yli kilon paketteihin tulee 11,90€ rahtimaksu. Tavarasi toimitetaan tavallisesti 3-5 päivän kuluessa. Meiltä saat täyden vakuutuksen siltä varalta että tavarallesi sattuisi jotakin toimituksen aikana. Kun tavara on toimitettu saat tekstiviestin, sähköpostiviestin tai postin ilmoituksen jolloin näet milloin tavara on toimitettu ja voit hakea sen lähimmästä jakelupaikasta.

 

Toimitus

 

Kaikki ennen kello 15.00 arkipäivänä tulleet tilaukset lähetetään samana päivänä. Kello 15:n jälkeen arkena tulleet tilaukset lähetetään seuraavana päivänä. Toimitusaikamme on 3-5 normaalia arkipäivää ellei mikään tavara ole tilapäisesti loppunut varastosta.

 

Jos jokin tuote on loppunut varastosta otamme sinuun yhteyden sähköpostin kautta tai puhelimitse. Silloin voit valita haluatko odottaa, muuttaa tilausta vaiko peruuttaa sen.

 

Muista että postin säilytysaika on 14 päivää siitä kun paketti on tullut jakelupaikkaasi.
 

Paketit joita ei ole noudettu

 

Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa ajankohtainen ja oikea toimitusosoite. Jos BeautyNet saa takaisin paketin, joka on lähetetty väärään osoitteeseen tai jota ei ole noudettu asiakas on velvollinen maksamaan uudesta rahdista aiheutuvat kustannukset. BeautyNet meilaa tai soittaa asiakkaalle tämän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon kun saamme paketin takaisin.

 

Lunastamattomista paketeista laskutamme 22,90€ maksun peittääksemme syntyneet kustannukset. Postin odotusaika on 14 päivää siitä kun paketti on tullut jakeluosoitteeseesi.

 

Me luovutamme faktuuramme Klarna AB: lle. Aina kun on kysymys palautuksesta olipa syy mikä tahansa tulee asiakkaan ensin ottaa yhteys asiakaspalveluumme.

 

Hinnoittelu

 

Kaikkiin BeautyNetin hintoihin sisältyy 25 prosentin arvonlisävero. Pidätämme oikeuden muuttaa juoksevasti kaikkien tuotevalikoimaamme kuuluvien tuotteiden hintoja. Ostohetkellä voimassa oleva hinta pätee sinun ostoosi.

 

Henkilötiedot

 

Kaikki ilmoittamasi henkilötiedot käsittelemme henkilötietolain mukaan (PUL 1998:204). Takaamme ettei mitään ilmoittamistasi tiedoista myydä kolmannelle osapuolelle eikä niitä käytetä kolmannen osapuolen mainoslähetyksissä, vaan niitä käytetään ainoastaan sisäisesti BeautyNetissä.

 

Sähköpostiosoitettasi käytetään tilauksen vahvistamiseen sekä muuhun tilaustasi koskevaan informaatioon. Pidätämme oikeuden lähettää joissain tapauksissa uutiskirjeitä tai tarjouksia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos haluat muuttaa tietoja tai tulla poistetuksi rekisteristä pyydämme sinua ottamaan yhteyden meihin meiliosoitteella info@beautynet.se

 

Kun loggaat sisään kotisivullemme sinun on helppo sulkea uutiskirjepalvelu.

 

Palautus / Katumisosto / Peruutus

 

Etäissopimuslain mukaan sinulla on kuluttajana oikeus katua ostoasi 14 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tavarasi. Lähettäkää aina meille meili osoitteeseen info@beautynet.se ennen kuin palautatte tavaran. Kerro tarkkaan mistä on kysymys ja ilmoita tilausnumerosi, josta tulee myös palautusnumerosi. Lähetä sen jälkeen palautus osoitteeseen:

 

BeautyNet
Box 54
18211 Danderyd
Sweden

 

Hyväksymme palautuksen ainoastaan silloin kun tavara on täysin käyttämätön ja pakkausta ei ole avattu. Tuotteen pitää olla täydellinen ja samassa kunnossa kuin se oli uutena. Palauta aina tavara sopivassa pahvilaatikossa ja liitä aina mukaan tilausnumerosi. Se helpottaa palautuskäsittelyä ja voimme silloin tarjota nopeamman palvelun. Sinä vastaat siitä että palautus tulee meille.

 

Katumusostoissa ja peruutuksissa asiakas vastaa kaikista palautuskustannuksista.

 

Takaisinmaksu suoritetaan 30 päivän kuluessa kun kuluttaja peruu oston oikeista syistä.

 

Jos kadut heti tilauksen jälkeen sinun pitää välittömästi meilata asiakaspalvelullemme. Peruutus hyväksytään ainoastaan kirjallisesti tai sähköpostin kautta. Jos olet jo ehtinyt lähettää tilauksesi et voi peruuttaa sitä vaan sinun on palautettava paketti meille. Asiakas vastaa silloin palautusrahdista.

 

Käytetyn tavaran vaihtaminen

 

Katumisoikeus ei ole voimassa jos tavara on käytetty, vahingoittunut, pakkaus on avattu tai muulla tavoin muutettu. Avattuja/käytettyjä ehosteita tai hygieniatuotteita ei oteta takaisin.

 

Reklamaatio

 

Pyydämme sinua ottamaan valitusasioissa yhteyden valituksia käsittelevään asiakastukeemme ja ilmoittamaan tilausnumeron. Jos tuote osoittautuu olevan puutteellinen tai viallinen voi tavaran palauttaa. Kun olemme saaneet tavaran ja me tai valmistaja on hyväksynyt valituksen maksetaan koko ostosumma takaisin teille toimitus- ja rahtikustannukset mukaanlukien tai teille lähetetään uusi, samanlainen tavara. Tavaran reklamointi BeautyNetille on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa siitä kun asiakas on vastaanottanut tilauksen (viimeistään 2 kuukauden päästä).

 

Valitusoikeus koskee vain alkuperäisiä vikoja, ei esimerkiksi vikoja, jotka ovat syntyneet normaalissa kulutuksessa. Me hyvitämme rahtikulut kuittia vastaan. Pyydämme lähettämään kuitin tai kopion siitä rahdin mukana.

 

Irtohiusten hoito-ohjeet löytyvät sivultamme. Emme vastaa emmekä maksa korvausta tuotteista, joiden käytössä tai hoidossa ei ole noudatetu antamiamme ohjeita. Muista ettei valitusta hyväksytä jos irtohiukset on värjätty tai käsitelty kemiallisesti.

 

Jos syntyy kiista meillä on tapana noudattaa kuluttajavalituslautakunnnan suosituksia. Palautettaessa tavara on aina lähetettävä takaisin sopivassa pahvilaatikossa tai kuoressa. Valitusaika on voimassa siitä saakka kun havaitset virheellisyyden.

 

Palautusosoite:

 

BeautyNet
Box 54
18211 Danderyd
Sweden

 

Takuut & Laadunvalvonta

 

Kaikista Beautynet.se: stä ostetuista sähkötuotteista annetaan vuoden takuu valmistusvirheistä. Se ei tietenkään maksa mitään asiakkaalle. Ota yhteys meihin ennen kuin palautat tavaran. Korvaamme sinulle halvimman palautusrahdin palautuksen yhteydessä, tarkistamme tavaran ja lähetämme uuden valmistajan hyväksyttyä valituksen.

 

Takuu ei ole voimassa kun

 

• Vika on syntynyt virheellisen hoidon tai virheellisen käytön vuoksi. Takuu ei myöskään koske muita vikoja, jotka eivät johdu materiaali- tai valmistusvirheestä.

• Vika johtuu jonkin muun kuin meidän oman huoltoverstaamme toiminnasta.

 

BeautyNet valvoo ja tarkistaa kaikki tavarat ennen kuin ne pakataan ja lähetetään. Tarkistamme kaikkien tavaroiden laadun välttääksemme palautuksia ja valituksia.

Jos jossakin tuotteessa on aineita, jotka aiheuttavat yliherkkyyttä tai allergiaa, emme voi ottaa vastuuta siitä.

 

Kuljetusvaurio

 

Jos paketti on toimituksen yhteydessä rikkoutunut tai avattu pyydämme sinua ottamaan yhteyden meihin.  Tarkista mielellään heti paketin haettuasi etttei mikään ole vioittunut ja että tavaroiden määrä on oikea. Toimituksen yhteydessä vaurioitunutta tavaraa käsitellään samoin kuin muitakin tavarassa olevia vikoja ja siitä on siis tehtävä valitus kohtuullisen ajan kuluessa.

 

Yritysasiakkaat

 

Yritysasiakkaat voivat ottaa yhteyden meihin ja hakeutua yritysasiakkaaksi. Tämä merkitsee halvempia hintoja valikoiduista irtohiustuotteista. Kun hakemuksesi on hyväksytty ja rekisteröity meilaamme sinulle kaikki yrityshinnat ilman arvonlisäveroa. Lisätietoja löydät yrityssivultamme. Klikkaa tästä niin pääset yrityssivullemme.

 

Viat / Loppuunmyynti / Hinnanmuutokset

 
Emme vastaa mahdollisista kirjoitusvirheistä, loppuunmyynnistä emmekä hinnanmuutoksista.
 

Yritysasiakkaat

 

Yritysasiakkaat voivat ottaa yhteyden meihin ja hakeutua yritysasiakkaaksi. Tämä merkitsee halvempia hintoja valikoiduista irtohiustuotteista. Kun hakemuksesi on hyväksytty ja rekisteröity meilaamme sinulle kaikki yrityshinnat ilman arvonlisäveroa. Lisätietoja löydät yrityssivultamme. Klikkaa tästä niin pääset yrityssivullemme.

 
 

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: info@beautynet.se

BeautyNet
Box 54
182 11 Danderyd
Sweden
 

ASIAKASTUKI

 

INFORMAATIO

 

PARTNERIT

 

SEURAA MEITÄ

Beautynet.se tarjoaa sinulle aina turvallisen ja varman kaupan. Tarjoamme turvallisia maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja ja sinulla on aina 14 päivän palauts- ja vaihto-oikeus.
Tavaramerkkejä ovat esimerkiksi A.S.P Affinage, Abba Haircare, Ace, Alterna Haircare, amika:, Artero, Babyliss PRO, Beard Monkey, Blax, BraveHead, Cera Ceramic Tools, Colorsmash, Cutrin Professional, D:fi, Davines Haircare, Denman, Disp, Doop Styling, E+46, Ermila Bella, Eugene Perma, EVO, Farouk Systems, Finley, Fudge Hair, Gage For Men, GHD Haircare, Glanz Rundborstar, Goldwell, Grazette Crush, Hair Camouflage Hair Extensions, Hairforce, Håkki, Hempz Couture, Herra, HH Simonsen, Id Hair, Jaguar, Joico, Kerastase Paris, Keune Hair Design, KMS California, Label.m, Lakmé Haircare, Lanza Haircare, Loelle, Loreal Professional, Macadamia, Maria Nila, Matrix Haircare, Medavita, Nashi Argan, Neccin Pharmacy, Nioxin, Orofluido, Osmo Essence, Oster, Parlux Hair Dryers, Paul Mitchell, Philip B, Poze, Pureology Haircare, Racoon X-Tend, Rapunzel Of Sweden, Redken Haircare, REF Haircare, Refectocil , Relieve, Revlon, Rusk Haircare, Schwarzkopf, Sebastian Haircare , Sexy Hair, Silicea, Simply Natural, System 4, Terence Renati, TIGI Haircare, Toppik, Uniq One, Vision Haircare, Viviere, Waterclouds, Wella Professionals, Wetsuit.