Nopea toimitus

Kaikki tilaukset lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä

Asiakaspalvelu

info@beautynet.se
 

Asiakkaan kirjautuminen

Uusi asiakas
Salasana unohtunut?
 
 

Uutiskirje

Be the first to receive exclusive news and offers!
 
 

Tilaa ennen kello 14.00 (arkisin) niin lähetämme tavarasi samana päivänä.

Yli 80% asiakkaistamme saa tilauksensa seuraavana arkipäivänä.
 
 
Hem » Affiliates & Bloggers
You have no products in your shopping cart.
 
 

Haluatko tehdä yhteistyötä BeautyNet.se:n kanssa ja ansaita rahaa?

 

Onko sinulla kotisivu, blogi tai Facebook ryhmä ja haluatko ansaita rahaa sillä?

Meillä on erilaisia ehdotuksia, jotka voivat sopia juuri sinulle. Lue niistä ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.
Ota yhteys advertisement manageriimme 
liv@beautynet.se ja kerro mikä vaihtoehto sopisi sinulle. Kerro mielellään lyhyesti blogistasi/kotisivustasi, kohderyhmästä ja lukijamäärästä.

Vaihtoehto 1 – Sinulle joka haluat ansaita rahaa harrastuksellasi

 

Markkinoi meitä blogillasi tai kotisivullasi ilmoituksin, bannerein, puheenvuoroin tms. Jokaisesta tilauksesta joka syntyy tämä seurauksena maksamme sinulle provisiona/korvauksena kokonaista 10% summasta. Yhteistyöstä BeautyNet.se:n kanssa on paljon etua. Meidän keskimääräinen tilausarvomme on korkea, mikä merkitsee sinulle partnerina hyvää korvausta. Me toimitamme nopeasti ja turvallisesti ja me myymme ainoastaan valikoituja laatutuotteita.

 

Sinä päätät itse kuinka paljon ja milloin haluat ilmoittaa ja kirjoittaa kotisivullasi, blogillasi, uutiskirjeissä, hakumoottoreissa jne. Monet ilmoitukset lisäävät liikennettä ja myyntiä mikä puolestaan johtaa siihen että SINUN korvauksesi nousevat. Kun olet ottanut yhteyden meihin saat käyttöösi kaiken tarvittavan informaation, kaikki bannerit, linkit ja muun tarvitsemasi materiaalin.

Vaintoehto 2 – Sinulle jolla on blogi ja paljon lukijoita

 

Ota yhteys advertising manageriimme liv@beautynet.se niin hän antaa sinulle neuvoja tästä vaihtoehdosta, joka on uskomattoman jännittävä ja antoisa.

 

Tärkeää! Joka kerta kun haluat kirjoittaa jotakin blogillesi tai kotisivullesi tai laittaa bannerin sinun tulee linkittää se suoraan meille. Sinun täytyy myös mainita mistä on kysymys ja käytä tekstissäsi jotain seuraavista sanoista: irtohiukset, hiuslisäkkeet, hairextensions, hiustenpidennys, aidot irtohiukset/aito irtotukka, hiustenhoito, hiustuotteet jne.

 

Kun olet esimerkiksi kirjoittanut jonkin mielipiteen tai puheenvuoron lähetä mielellään linkki meille nähtäväksi. Sen jälkeen voimme seurata sitä ja antaa palautetta kaikista kirjoituksista. Jos olet tuottanut riittävästi liikennettä sinut palkitaan sen mukaisesti.

 


BeautyNet.se toivottaa sinut tervetulleeksi ilmoituspartneriksemme

 

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: info@beautynet.se

BeautyNet
Box 54
182 11 Danderyd
Sweden
 

ASIAKASTUKI

 

INFORMAATIO

 

PARTNERIT

 

SEURAA MEITÄ

Beautynet.se tarjoaa sinulle aina turvallisen ja varman kaupan. Tarjoamme turvallisia maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja ja sinulla on aina 14 päivän palauts- ja vaihto-oikeus.
Tavaramerkkejä ovat esimerkiksi A.S.P Affinage, Abba Haircare, Ace, Alterna Haircare, amika:, Artero, Babyliss PRO, Beard Monkey, Blax, BraveHead, Cera Ceramic Tools, Colorsmash, Cutrin Professional, D:fi, Davines Haircare, Denman, Disp, Doop Styling, E+46, Ermila Bella, Eugene Perma, EVO, Farouk Systems, Finley, Fudge Hair, Gage For Men, GHD Haircare, Glanz Rundborstar, Goldwell, Grazette Crush, Hair Camouflage Hair Extensions, Hairforce, Håkki, Hempz Couture, Herra, HH Simonsen, Id Hair, Jaguar, Joico, Kerastase Paris, Keune Hair Design, KMS California, Label.m, Lakmé Haircare, Lanza Haircare, Loelle, Loreal Professional, Macadamia, Maria Nila, Matrix Haircare, Medavita, Nashi Argan, Neccin Pharmacy, Nioxin, Orofluido, Osmo Essence, Oster, Parlux Hair Dryers, Paul Mitchell, Philip B, Poze, Pureology Haircare, Racoon X-Tend, Rapunzel Of Sweden, Redken Haircare, REF Haircare, Refectocil , Relieve, Revlon, Rusk Haircare, Schwarzkopf, Sebastian Haircare , Sexy Hair, Silicea, Simply Natural, System 4, Terence Renati, TIGI Haircare, Toppik, Uniq One, Vision Haircare, Viviere, Waterclouds, Wella Professionals, Wetsuit.